Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στις τοπικές ομάδες

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στις τοπικές ομάδες

Κανονικά συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό οι ομάδες του τοπικού καθώς τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους .
Από τις μεταγραφές που έγιναν το Σαββατοκύριακο ξεχώρισε η απόκτηση του Κώστα Κρητικού από τον ΕΜΑΣ Φίλιας με την ομάδα από την Δυτική Λέσβο να εντυπωσιάζει μέχρι τώρα με τις κινήσεις της. Ο Κρητικός μετά τον Αιολικό έπαιξε πέρσι με την φανέλα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής όμως οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν και για την νέα σεζόν. Η ομάδα πάντως της Αγίας Παρασκευής συμφώνησε με τον νεαρό μέσο Άγγελο Σαρίκη που την σεζόν που πέρασε αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Γέρας.
Τέλος ανανεώσεις και τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο φιλόδοξος και με στόχους για φέτος Αστέρας Νίκης. Συγκεκριμένα την φανέλα θα εξακολουθήσουν να φοράνε οι Πολυμιάδης, Τσακίρης Καλαιτζίδης, Σαμιακός, Ζηρόπουλος και Πλιάκας Από τις μεταγραφές ξεχώρισαν αυτές των Στρατή Καφαλούκου από τον Διαγόρα και Κώστα Ρουμελιώτη από την Ένωση Μικρασιατικής Χίου. Τέλος παίκτες του Αστέρα Νίκης είναι ο έμπειρος κίπερ Θανάσης Πατερέλης καθώς επίσης και ο Παναγιώτης Κουρής από τον Αετό.

To top