Το Ανθολόγιο της για το 2023 παρουσίασε η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου στην 3η Έκθεση Βιβλίου

Το Ανθολόγιο της για το 2023 παρουσίασε η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου στην 3η Έκθεση Βιβλίου

Την Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:00, η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου, στο πλαίσιο της 3ης Έκθεσης Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης “Στράτης Μυριβήλης”, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, παρουσίασε το βιβλίο της “Ανθολόγιο Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου 2023”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος της Ε.Λ.Α. κα. Στέλλα Πετρίδου, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Αντιπρόεδρος της Ε.Λ.Α. κα. Γεωργία Ανδριώτου και το ιδρυτικό μέλος της κα. Αλεξάνδρα Ψαραδέλλη. Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Γενική Γραμματέας της Ε.Λ.Α. κα. Μαρία Βρανά-Παπάλα.

Διαβάστηκαν αποσπάσματα από τα έργα των ανθολογούμενων συγγραφέων:

Γεωργία Ανδριώτου

Ευστρατία Βουζούλια-Περγάμαλη (το απόσπασμά της διάβασε η θεατρολόγος Νάσια Δαφιώτη)

Μαρία Βρανά-Παπάλα

Πέρθα Καλέμη

Θανάσης Καλλονιάτης

Πόπη Κλειδαρά

Στέλλα Πετρίδου

Κωνσταντίνος Πολυπαθέλλης

Δέσποινα Τζαννή

Αλεξάνδρα Ψαραδέλλη

Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά χορωδία παιδιών, την οποία αποτελούσαν οι:

Σταυρούλα Μάργαρη

Αθηνά Μάργαρη

Απόστολος Μάργαρης

Αθηνά Πετρίδου

Έλλη Μουστούκη

Σπύρος Τράικος

Απονεμήθηκε αναμνηστικό δώρο, καθώς και το “Ανθολόγιο της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου 2023” στο Δήμο Μυτιλήνης για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Ε.Λ.Α.

Η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη και υποψήφια μέλη της Ε.Λ.Α., τους φίλους και συνοδοιπόρους αυτής (μικρούς και μεγάλους), το Δήμο Μυτιλήνης, καθώς και όλους τους επισκέπτες της 3ης έκθεσης βιβλίου “Στράτης Μυριβήλης”, που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο και την εκδήλωσή της και μοιράστηκαν μαζί της τη χαρά της δημιουργίας.

To top