Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης: Πραγματοποίησε Δωρεά 100 Σεντονιών στο Βοστάνειο

Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης: Πραγματοποίησε Δωρεά 100 Σεντονιών στο Βοστάνειο

Στη δωρεά 100 σεντονιών προς το «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την άμεση κάλυψη σχετικών αναγκών του Ιδρύματος  προχώρησε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου ο Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης.

Σε ανακοίνωσή του για την δράση αυτή  αναφέρει:

Μια ακόμη προγραμματισμένη δράση του Ομίλου μας υλοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί από τον Όμιλό μας.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Όμιλός μας στο παρελθόν έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο της πόλης μας και του Νησιού μας. Στο παρελθόν προσφέραμε στο τμήμα Μαιευτικού: δύο φορητούς υπερηχογράφους και δύο καρδιογράφους επίσης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού: ένα ειδικό κάθισμα για νεφροπαθείς. ΄Επίσης βραβεύσαμε τη Διοίκηση το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για την σπουδαία τους προσφορά στον πρώτο και δεύτερο χρόνο της πανδημίας.

 

Έτσι και φέτος προσφέραμε 100 σεντόνια για τις συνεχείς ανάγκες του, υλοποιώντας και απόφαση του απελθόντος Δ.Σ. Η πρόεδρος του Ομίλου μας Ιωάννα Ζούρου, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Καλιάλης, η Ταμίας Ελένη Χατζηδήμου – Γογγολίδου και η κοσμήτορας Μαρία Κακανιάρα παρέδωσαν στον εντεταλμένο Υπάλληλο Αποθήκης

Ο Βοηθός Διοικητής Ανδρέας Δημόπουλος, η πρόεδρος του Ρ.Ο. Θεσσαλονίκης Ελένη Χατζηδήμου, η πρόεδρος του Ρ.Ο.Μ και η αντιπροσωπία των ροταριανών, συναντήθηκαν με τον Δ/τη του «Βοστανείου», κ.  Γεώργιο Καμπούρη, ο οποίος ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Ομίλου μας, για την σημαντική προσφορά.

 

To top