Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Μια νέα εκλογική μάχη θα δώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς καθώς ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

τις τελευταίες μέρες Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς είχε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το τελευταίο διάστημα, μετά μάλιστα  και τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου στο πρόσωπο του νυν επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργου Πατούλη. Το Σάββατο, έπειτα από την επιθεώρηση η οποία έγινε στα συστήματα πυρασφάλειας των στρατοπέδων σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο. Τότε ήταν που «κλείδωσε» και η υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να συναντηθεί αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

To top