Τους κατασκηνωτές του Ελληνικού Οδηγισμού υποδέχθηκε ο Κώστας Μουτζούρης

Τους κατασκηνωτές του Ελληνικού Οδηγισμού υποδέχθηκε ο Κώστας Μουτζούρης

Στο πλαίσιο κατασκηνωτικών  δράσεων και με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, 120 έφηβοι  από όλη την Ελλάδα , μέλη ομάδων  του Ελληνικού Οδηγισμού μαζί με τους ενηλίκους συνοδούς τους, έφθασαν στη Λέσβο την Κυριακή 30.7.2023  για 10ήμερη παραμονή στο νησί.

Οι έφηβοι Έλληνες Οδηγοί και οι συνοδοί τους , θα παραμείνουν σε κατασκήνωση που θα λειτουργήσει στο Μόλυβο και θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις και διάφορες δράσεις σε όλο το νησί. Πριν αναχωρήσουν για τη Βόρεια Λέσβο, στο λιμάνι της Μυτιλήνης , συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, ο οποίος τους μίλησε για τη Λέσβο , την Ιστορία της , την Οικονομική και Κοινωνική της ζωή .

Αμέσως μετά σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης τόνισε:

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά,  για την ευγένεια της σκέψης τους που είχαν  πριν ένα χρόνο, να επισκεφθούν και να πραγματοποιήσουν την κατασκηνωτική τους δράση στη Λέσβο , προκειμένου να την ενισχύσουν μετά την δοκιμασία της περσινής πυρκαγιάς στα Βατερά.  Επίσης τους  συνοδούς τους, που δέχθηκαν να είναι μαζί τους και να φέρουν την ευθύνη της οργάνωσης , όλου αυτού του ταξιδιού. Ως Περιφερειακή Αρχή ανταποδίδουμε  τη θετική τους στάση και τους ευχόμαστε καλή διαμονή και πλούσιες δράσεις, που θα εμπλουτίσουν με εμπειρίες τους  Έφηβους Οδηγούς και επισκέπτες μας.»

 

To top