Ο Μόλυβος υποδέχθηκε για πρώτη φορά 120 κατασκηνωτές του Ελληνικού Οδηγισμού από όλη την Ελλάδα

Ο Μόλυβος υποδέχθηκε για πρώτη φορά 120 κατασκηνωτές του Ελληνικού Οδηγισμού από όλη την Ελλάδα

O Μόλυβος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, το Σάββατο 29 Ιουλίου, 120 μέλη από όλη την Ελλάδα της Kατασκήνωσης Κοινοτικής Ανάπτυξης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η Κατασκήνωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Μόλυβο, φέρνει μαζί νέους ανθρώπους για μια αξέχαστη εμπειρία ανάπτυξης και διασκέδασης.

Η Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση των νέων και στην προαγωγή της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης. Μέλη από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συγκεντρώνονται εδώ για να μάθουν, να αναπτυχθούν και να συμβάλουν στην κοινότητα μέσα από δραστηριότητες που προωθούν την αλληλεγγύη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι Οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, εθελοντική εργασία και δημιουργικές δραστηριότητες, που ενθαρρύνουν την έκφραση, την αλληλεπίδραση και την προσωπική ανάπτυξη.

Η Κατασκήνωση ευχαριστεί την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα την Διεύθυνση Τουρισμού και τις Υπεύθυνες κ. Πολιτάκη και κ. Ροδοπούλου για την αμέριστη συμπαράσταση και οργάνωση της κατασκήνωσης μέσω της χορηγίας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.
Το Δήμο Δυτικής Λέσβου και πιο συγκεκριμένα την Αντιδήμαρχο κ. Βατή για την αμέριστη συμπαράσταση και οργάνωση της κατασκήνωσης μέσω της χορηγίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
Την 98 ΑΔΤΕ για την παραχώρηση λειτουργικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Κατασκήνωσης.

To top