Παραιτήθηκε από υπουργός ο Νότης Μηταράκης- Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου

Παραιτήθηκε από υπουργός ο Νότης Μηταράκης- Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου

Παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Νότης Μηταράκης με τον Γιάννη Οικονόμου να είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί.

Στη θέση του Γιάννη Οικονόμου ως αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο».

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα στη στήλη “Θεωρείο” στην Καθημερινή” σχετικά με διακοπές που φέρεται να έκανε ο κ. Μηταράκης τις τελευταίες μέρες. «Ούτε η «κήρυξη πολέμου» ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…» ανέφερε το δημοσίευμα.

To top