Κωπηλασία: Πρόκριση για τέσσερις Μυτιληνιούς κωπηλάτες στις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας

Κωπηλασία: Πρόκριση για τέσσερις Μυτιληνιούς κωπηλάτες στις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας

Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν επίλεκτοι Μυτιληνιοί αθλητές οι οποίοι προκρίθηκαν στις δοκιμασίες αξιολόγησης για την στελέχωση Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας, το Σάββατο, 21 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
Ως αποτέλεσμα των επιδόσεών τους οι Ευστράτιος Τριανταφύλλου του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία 4-5/9/2021 και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Μόναχο 9-10/10/2021.
Ο Παναγιώτης Πινάκης του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και η Δήμητρα-Ελένη Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων Νεανίδων που θα διεξαχθεί στα Σκόπια 11-12/9/2021.
Στις δοκιμασίες αξιολόγησης συμμετείχαν και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Ευστράτιος Κουρασαντζης, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των δοκιμασιών αξιολόγησης, κατηγορίας παίδων και Ευστρατιος Καρέττας, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

To top