Πανελλαδικές 2023: Έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και ετοιμάζουν βαλίτσες για σπουδές!

Πανελλαδικές 2023: Έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και ετοιμάζουν βαλίτσες για σπουδές!

Ο πρώτος των πρώτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Λέσβο και δύο αριστούχοι, ο Στρατής Παπουτσάνης από το ΓΕΛ Πέτρας με 19.185 μόρια, ο Φάνης Παπαδημητράκης και η Ιωάννα Κεντέρη από το Πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης με 19.000 μόρια καταφέραν να περάσουν στη σχολή που επιθυμούσαν κάνοντας τα όνειρά τους, πραγματικότητα.

Ο Στρατής Παπουτσάνης πέρασε στην πρώτη του επιλογή στην Ιατρική Θεσσαλονίκης και δήλωσε καταενθουσιαμένος που αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά τα όνειρα του. Ο Φάνης Παπαδημητράκης κατάφερε να περάσει επίσης στην πρώτη του επιλογή η οποία ήταν η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και η Ιωάννα Κεντέρη, επίσης κατάφερε να περάσει εκεί που ήθελε δηλαδή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο.

Ο Φάνης Παπαδημητράκης δήλωσε στον «Αίολο» πως αισθάνεται πολύ χαρούμενος που τα κατάφερε ενώ τόνισε ότι δεν είχε πολύ άγχος για την ανακοίνωση των βάσεων γιατί ήξερε με βάση τα μόρια που είχε γράψει ότι θα περνούσε στη συγκεκριμένη σχολή ενώ ο μπαμπάς της Ιωάννας Κεντέρη όπως μας είπε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ψάχνει σπίτι για την κόρη του και για το ξεκίνημα της στη λεγόμενη «φοιτητική ζωή».

To top