Φλώρος: « Η συστράτευση και η συνεργασία με τον Πανάγο Κουφέλο αποτελεί μονόδρομο»

Φλώρος: « Η συστράτευση και η συνεργασία με τον Πανάγο Κουφέλο αποτελεί μονόδρομο»

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η από καιρό φημολογούμενη συνεργασία του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ Γιώργου Φλωρου – μέχρι πρότινος υποψήφιου Δημάρχου  Μυτιλήνης –  με τον υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης Πανάγο Κουφέλο. Σε ανάρτησή του ο κ. Φλώρος επιβεβαίωσε την κάθοδο του με τον συνδυασμό «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» .

Όπως αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο κος Φλώρος: «Το τελευταίο χρόνο διαχώρισα την θέση μου και είχα εκφράσει την επιθυμία μου να κατέβω στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης.
Σημερα λοιπόν εκφράζω την απόφαση μου να συστρατευθώ με τον Π. Κουφέλο (υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης).

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχα πάρει την απόφαση να κατέβω με τον τωρινό δήμαρχο Ευστράτιο κύτελη, είχα εκλεγεί και πήρα  την προεδρεία της ΔΕΥΑΛ (ακόμα και τώρα).Το τελευταίο χρόνο διαχώρισα την θέση μου και είχα εκφράσει την επιθυμία μου να κατέβω στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης.
Σημερα λοιπόν εκφράζω την απόφαση μου να συστρατευθώ με τον Π. Κουφέλο (υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης) .

Μοναδικός σκοπός για την ανασχόλησή μου με την Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει η ανιδιοτελής προσφορά μου στον Δήμο μας.
Ο Πανάγος Κουφέλος είναι το σεμνό και αυτοδημιούργητο πρόσωπο που γνωρίζει τα πρόβλημα του Δήμου μας και ξέρει να αγωνίζεται. Ετσι, η συστράτευση και η συνεργασία μαζί του αποτελούν για εμένα μονόδρομο! Έδωσα λοιπών τα χέρια με τον επικεφαλή του συνδυασμού “Νέα δράση – Νέος Δήμος” και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση νέων δυνατών ονομάτων για το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο και τις κοινότητες!

To top