Συγχαρητήρια Κύτελη στη «χρυσή» Μηλένα Κοντού

Συγχαρητήρια Κύτελη στη «χρυσή» Μηλένα Κοντού

Τα θερμά του συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού μαζί με την συναθλήτριά της Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 στη Βουλγαρία εξέφρασε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συγχαίρει θερμά την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Μηλένα Κοντού για την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μαζί με την συναθλήτριά της Ευαγγελία Αναστασιάδου στο διπλό σκιφελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 στη Βουλγαρία.

«Πολλά συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες και κυρίως στην συμπολίτισσά μας Μηλένα για την τεράστια αυτή επιτυχία, καθώς και στον προπονητή της, Αρίστο Βογιατζή (ΝΟΜ), ο οποίος με την καθοδήγησή του οδήγησε τη Μηλένα σε αυτές τις επιδόσεις. Συγχαρητήρια επίσης στη διοίκηση του συλλόγου και στην οικογένεια της αθλήτριας για τη στήριξή της. Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε δυναμικά, πάντα να έχετε επιτυχίες, με την δέσμευση ότι ο Δήμος Μυτιλήνης και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, θα βρίσκομαι δίπλα σας, αρωγός στην προσπάθεια σας».

To top