Υπεγράφη σύμβαση αποκατάστασης φθορών σε κεντρική και επαρχιακές οδούς της Λέσβου

Υπεγράφη σύμβαση αποκατάστασης φθορών σε κεντρική και επαρχιακές οδούς της Λέσβου

Υπεγράφη σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΗΝ 36η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΛΑΡΣΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, 9η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΡΜΗΣ –ΠΗΓΗΣ, ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΡΑΤΗΓΟΥ ΧΑΡΑΜΙΔΑΣ» προϋπολογισμού 1.530.677,06 € από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Θερμής Δημήτρης Σγουρέλλης, ο Πρόεδρος της Πηγής Θοδωρής Καραγιάννης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας.

Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τις περιοχές αυτές, καθώς υπάρχουν φθορές σε πολλά σημεία των οδών. Ζήτησα από τους Προέδρους να συνεργαστούν με την ανάδοχο εταιρία και να υποδείξουν τα σημεία που χρίζουν άμεσης αποκατάστασης, ώστε να είναι περισσότερο ασφαλείς για τους οδηγούς. Είναι έργα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη και στα οποία η Περιφερειακή Αρχή δίνει βαρύτητα από την πρώτη ημέρα της θητείας της και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσει».

Από την πλευρά τους οι δυο Πρόεδροι έκαναν την παρακάτω κοινή δήλωση:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη του για το συνεχές και πραγματικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας και για το γεγονός πως κάνει πράξη το αίτημα μας για την αποκατάσταση του δρόμου. Είναι μια σημαντική παρέμβαση σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής μας, καθώς υπάρχουν μεγάλες φθορές λόγω της μη συντήρησης εδώ και χρόνια και κίνδυνοι για τους οδηγούς».

To top