Πρώτες θέσεις και διακρίσεις για τον «Αίολο» στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Πρώτες θέσεις και διακρίσεις για τον «Αίολο» στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Ολοκληρώθηκε η Β φάση του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη της Ιωαννίνων, 15 και 16 Ιουλίου 2023, με τα πληρώματα  του Ναυτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παμφίλων Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ» να κατακτούν σημαντικές θέσεις.

Συγκεκριμένα τη 2η θέση και Ασημένιο Μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων κατέκτησαν οι Τζουτζομητρου Αννα και Τεντολούρη Μυρσίνη και 1η θέση στον μικρό τελικό, στο σκιφ κορασίδων η Ασημίνου Αγγελική. Εξαιρετική παρουσία με πολλές ελπίδες για το μέλλον είχε το διπλό σκίφ κορασίδων με τις Ζαφειρίου Μαρία και Σγουρέλλη Ευτέρπη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Κουνέλλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύνουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων Κορασίδων 2023.

Εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον προπονητή Θεόδωρο Πινάκη που καθοδήγησε τους αθλητές του ΑΙΟΛΟΥ και την Hellenic Seaways που στηρίζει τους αθλητές της ακριτικής Λέσβου, προσφέροντας εκπτώσεις στις μετακινήσεις των αποστολών.

To top