Σήμερα οι αγώνες 3ης φάσης του 1ου Παλλεσβιακού ποδοσφαιρικού Festival

Σήμερα οι αγώνες 3ης φάσης του 1ου Παλλεσβιακού ποδοσφαιρικού Festival

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για την ολοκλήρωση του 1ου Παλλεσβιακού Ποδοσφαιρικού Festival. Το τελευταίο, κατά σειρά, Τουρνουά OPEN βρίσκεται στην 3η και προτελευταία φάση.

Έτσι τη Δευτέρα 17/7 στις εγκαταστάσεις του Olympico Fun Park θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 3ης Φάσης – Ημιτελικά, οι οποίοι είναι οι εξής:

21:00 Industry9 vs Monkey

22:00 Ouzospor vs Olympico FC.

48 ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τη Τετάρτη 19/7 είναι προγραμματισμένη η 4η Φάση – Τελικοί, οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης του 1ου Παλλεσβιακού Ποδοσφαιρικού Festival. Στις 20:00 θα γίνει ο Μικρός Τελικός και στις 21:00 ο Μεγάλος Τελικός.

Μετά το πέρας των Τελικών θα γίνει η παραλαβή των επάθλων από όλες τις νικήτριες ομάδες των Τουρνουά του Festival, όπως επίσης θα γίνουν και διάφορες βραβεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα της Τελετής Λήξης θα υπάρχει προαιρετική είσοδος όπου όλα τα έσοδα θα πάνε στον “Σύλλογο Γονέων & Φίλων Ανθρώπων με Αυτισμό ΣΥΝ-εξέλιξη”.Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες του Παλλεσβιακού Ποδοσφαιρικού Festival σε Facebook και Instagram.

To top