Αλκιβιάδης Στεφανής: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από να καλείσαι να προσφέρεις στον τόπο σου »

Αλκιβιάδης  Στεφανής: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από να καλείσαι να προσφέρεις στον τόπο σου »

«Είναι πολύ τιμητική η πρόταση του Πρωθυπουργού να είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου» δήλωσε στον Αίολο ο τέως Υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται για μια πρόκληση που θ’ αναλάβει με πολύ δύναμη και όρεξη για δουλειά. «Δεν υπάρχει ωραιότερο και τιμητικότερο από το να μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι τα μηνύματα και η συμπαράσταση που δέχεται από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, είναι περισσότερα από εκείνα που είχε όταν ανέλαβε Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού,  Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αλλά και  υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας.

Όσο αφορά την υποψηφιότητά του κόντρα στον σημερινό Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη από το χώρο της ΝΔ τονίζει ότι διεκδικεί στη στήριξη του λαού του Βορείου Αιγαίου τονίζοντας ότι στο τέλος οι πολίτες  θα επιλέξουν  αυτόν που θεωρούν καταλληλότερο.

Η ανάρτηση του Αλκιβιάδη Στεφανή 

Σε ανάρτησή του ο Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρει τα εξής μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Η τιμητική απόφαση του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis με ορίζει υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.
Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα αναλαμβάνω μία ακόμη αποστολή, με σκοπό τα αγαπημένα νησιά του Βορείου Αιγαίου να αποκτήσουν μια νέα δυναμική για το μέλλον!»

To top