Στρ. Τζιμής για ανάπλαση προκυμαίας: «Εντός 15 ημερών θα παραδοθεί το πρώτο τμήμα»

Στρ. Τζιμής για ανάπλαση προκυμαίας: «Εντός 15 ημερών θα  παραδοθεί το πρώτο τμήμα»

Για την πορεία των εργασιών για την ανάπλαση της προκυμαίας ενημερώνει -σε ανακοίνωση που εξέδωσε- ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος στην ανακοίνωση «οι εργασίες στο πρώτο τμήμα του έργου ολοκληρώνονται και πρόκειται το τμήμα αυτό να παραδοθεί εντός των επόμενων 15 ημερών». Μάλιστα, τονίζει ότι «στην καθυστέρηση που υπήρξε εκ μέρους του αναδόχου στην παράδοση τμήματος του έργου, ο Δήμος, σύμφωνα με το Νόμο, επέβαλε ήδη διοικητικές κυρώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Οι εργασίες στο πρώτο τμήμα του έργου της Ανάπλασης της Προκυμαίας, από το ξενοδοχείο Βlue See έως την καφετέρια Monkey ολοκληρώνονται και πρόκειται το τμήμα αυτό να παραδοθεί εντός των επόμενων 15 ημερών .

Στην καθυστέρηση που υπήρξε εκ μέρους του αναδόχου στην παράδοση τμήματος του έργου, ο Δήμος, σύμφωνα με το Νόμο, επέβαλε ήδη διοικητικές κυρώσεις.

Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Δημοτική Αρχή Κύτελη οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποιεί ένα τόσο σημαντικό έργο που κανένας άλλος στο παρελθόν δεν το τόλμησε. Μάλιστα, για την επίτευξη της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής των δημοτών έλαβε όλες τις 16 εγκρίσεις, για να φθάσει στην υλοποίηση αυτού εγχειρήματος.

Η ιστορία και η πράξη έχει καταδείξει ότι κανένας στη χώρα μας δεν μπορεί να υλοποιήσει οποιοδήποτε μεγάλο και πολυσύνθετο έργο χωρίς όχληση. Γι’ αυτό, κάθε έργο που εκτελείται και κυρίως στο κέντρο της πόλης, απαιτεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων και των δημοτών. Ως εκ τούτου, η μεγάλη συζήτηση που γίνεται για τις «λαμαρίνες», σκοπό έχουν να συκοφαντήσουν αυτό καθ΄ αυτό το έργο. Οφείλουμε, όμως, να τονίσουμε ότι πίσω από τις «λαμαρίνες» εργάζονται κάτω από ακραία υψηλές θερμοκρασίες άνθρωποι, στην πλάτη των οποίων δεν πρέπει να παίζουν κάποιοι μικροπολιτικά παιχνίδια για πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Ζητάμε, λοιπόν, συγγνώμη για την ταλαιπωρία των δημοτών αλλά είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη Δημοτική Αρχή Κύτελη και θα «ανταμείψει» τους Μυτιληνιούς, καθώς σχηματοποιείται ένα πολύ σπουδαίο έργο, που θα αναβαθμίσει την πόλη και την κινητικότητα των δημοτών, στην Προκυμαία.

To top