Εκπτώσεις 30% από τη Seajets για οικογένειες -Αναμένονται ανακοινώσεις και από άλλες εταιρείες

Εκπτώσεις 30% από τη Seajets για οικογένειες -Αναμένονται ανακοινώσεις και από άλλες εταιρείες

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι σημερινές ανακοινώσεις που θα κάνουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες για τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα επιχειρήσει να βρει μια λύση για τις πολύ αυξημένες τιμές. Το πρωί της Πέμπτης, η SEAJETS ανακοίνωσε τα πακέτα προσφορών για οικογένειες, αλλά και άλλους δικαιούχους, καθώς και εκπτώσεις που ισχύουν για την έκδοση εισιτηρίων από την 18η Ιουλίου και για ταξίδια έως και την 18η Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη είχε γίνει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών με θέμα τα εισιτήρια “φωτιά” που εκτοξεύουν τον προϋπολογισμό της μέσης ελληνικής οικογένειας στα ύψη.Στόχος της σύσκεψης ήταν να διερευνηθεί σε βάθος το αυξημένο κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.Και αυτό γιατί οι τιμές έχουν παραμείνει σταθερές, ενώ η τιμή των καυσίμων έχει μειωθεί κατά 40% από πέρυσι, με τους ακτοπλόους να επικαλούνται αύξηση κόστους σε άλλους τομείς (μισθοδοσία, ασφάλιστρα, επισκευές).

Αναλυτικά, οι εκπτώσεις της SEAJETS είναι οι εξής:

1. Έκπτωση τετραμελούς οικογένειας 30%
 • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη και οχήματος με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

2. Έκπτωση Μόνιμου Κάτοικου 20%

 • 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιβάτη σε όλα τα νησιά του Αιγαίου στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους μόνιμους κατοίκους Δωδεκανήσων έκπτωση 40% στη γραμμή Σητεία – Δωδεκάνησα).

3. Έκπτωση Τριτέκνων 30%

 • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη για τους τρίτεκνους με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους πολύτεκνους ισχύει ήδη η έκπτωση 50%).

4. Ειδικές εκπτώσεις

 • 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Βόλο προς Σποράδες με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
 • 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από και προς Ραφήνα στις διαδρομές Ραφήνα – Άνδρο, Ραφήνα -Τήνο, Ραφήνα -Μύκονο και Ραφήνα – Πάρο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
 • 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Λέσβο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.

5. Εκπτώσεις για ημερήσιες εκδρομές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος (επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Δήλου και στην Παναγία της Τήνου αντίστοιχα)

 • 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
 • 40% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Νάξο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
 • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Τήνο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.

6. Ο όμιλος Seajets εξετάζει με τα αρμόδια υπουργεία άμεσα τη χορήγηση έκπτωσης 15% στους δικαιούχους του Market Pass.

H προσφορά θα ενεργοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα έχουμε λειτουργική διασύνδεση με το σύστημα μητρώου του Market Pass.

To top