Πέθανε ο 27χρονος που είχε τραυματισθεί σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά | Εξιτήριο ετοιμάζεται να πάρει ο 16χρονος Μυτιληνιός

Πέθανε ο 27χρονος που είχε τραυματισθεί σε αγώνα motocross  στα Γιαννιτσά |  Εξιτήριο ετοιμάζεται να πάρει ο 16χρονος Μυτιληνιός

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο 27χρονος Αλέξανδρος ο οποίος τραυματίσθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα Γιαννιτσά. Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης . Στο ίδιο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 16χρονος Θανάσης – Ταξιάρχης ο οποίος επίσης είχε τραυματισθεί  σοβαρά στον ίδιο αγώνα και νοσηλευόταν στην εντατική.

Σημειώνεται ότι και οι δυο βρισκόταν στη ζώνη μηχανικών όταν μια μοτοσικλέτα  βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο πλήθος.

Ο 27χρονος  ήταν πολύ γνωστός οδηγός Motocross και την ώρα του ατυχήματος έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα. Η απώλειά του έχει βυθίσει στο πένθος τους ασχολούμενους με το μότοκρος  στη Λέσβο που τον γνώριζαν .

Ανακοίνωση της ΕΔΙΛ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικυκλιστών Λέσβου  ΕΔΙΛ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του 27χρονού συναθλητή μας, o οποίος τραυματίστηκε ενώ παρακολουθούσε το πέμπτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στη πίστα στα Γιαννιτσά στις 18 Οκτωβρίου .
Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη απώλεια τους» .

Ευχάριστα τα νέα για τον 16χρονο Θανάση – Ταξιάρχη
Στον αντίποδα ευχάριστα είναι τα νέα για τον 16χρονο Θανάση – Ταξιάρχη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά ετοιμάζεται εντός των ημερών να πάρει και εξιτήριο σκορπώντας τη χαρά στην οικογένειά του.  “Μιλάει με το κινητό  του με τους δικούς τους και όπως τους έχουν πει μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο” μας είπε φίλος της οικογένειας.
Οι δύο νέοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν 16χρονος αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολώνα. Δυστυχώς ο 27χρονος δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

 

To top