ΠΑΣΟΚ: Αυτόνομη κάθοδος στις Περιφερειακές εκλογές – Ποιοι προτάθηκαν

ΠΑΣΟΚ: Αυτόνομη κάθοδος στις Περιφερειακές εκλογές – Ποιοι προτάθηκαν

Ευρεία σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησαν την Κυριακή η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα μέλη της διευρυμένης επιτροπής εκλογικού αγώνα – που είχε συγκροτηθεί για τις βουλευτικές εκλογές- με  συντονιστή τον  Κώστα Σκανδαλίδη και με μοναδικό θέμα την συγκρότηση ψηφοδελτίου για τις Περιφερειακές εκλογές.

Κατά την συζήτηση τέθηκαν στο τραπέζι  δυο προτάσεις ο ένας ήταν ο  πρώην  Δήμαρχος Αθηνών – με καταγωγή από τη Χίο- Γιώργος Καμίνης καθώς και ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Νίκος Ζούρος. Και οι δυο, δεν φαίνεται πιθανό ν’ αποδεχθούν μια τέτοια πρόταση, ωστόσο οι συζητήσεις θα συνεχισθούν εντατικά και τις επόμενες ημέρες. Τέθηκε κατά τη συζήτηση  πρόταση από τον Περιφερειακό Σύμβουλο σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Στέλιο Καμπούρη  για στήριξη της υποψηφιότητας Μουτζούρη, πρόταση για την οποία υπήρξαν αντιρρήσεις.

Ο  Βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαϊδης πρότεινε τον Νίκο Ζούρο αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα για τον οποίο σχολίασε ότι είχε καλή παρουσία στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές.

Όσο αφορά το Δήμο Μυτιλήνης, από άλλες συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα, θεωρείται δεδομένη η στήριξη της  υποψηφιότητας του Παναγιώτη Χριστόφα, ενώ συζητήσεις γίνονται για αυτόνομη κάθοδο και στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

To top