ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Ατομικές αποφάσεις για συνεργασίες δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ»

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Ατομικές αποφάσεις για συνεργασίες δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ»

Στον απόηχο της δήλωσης του Στρατή Ζαφείρη για συμπόρευση με τον Κώστα Μουτζούρη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «αδειάζει» ουσιαστικά τον πρώην ΓΓ βιομηχανίας επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν  Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, τονίζοντας ότι «οι συνεργασίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα αποφασιστούν συλλογικά κι όχι ατομικά».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά την ήττα των πρόσφατων εκλογών, αλλά και μετά την χθεσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, είναι προφανές ότι συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η οργάνωση μας στη Λέσβο, βρίσκονται σε μια διαδικασία αποτίμησης της μέχρι τώρα πορείας αλλά και συζήτησης για την επόμενη μέρα. Πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ θα πορευτεί, όπως έκανε πάντα, μέσω συλλογικών αποφάσεων των οργάνων του κόμματος, με τη συμμετοχή των μελών και των στελεχών μας στη Λέσβο, τόσο για την αποτίμηση των εθνικών εκλογών, τόσο για τις επιλογές και τις προτάσεις μας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ατομικές αποφάσεις και πρακτικές, δεν βοηθάνε καθόλου σε αυτό που έχει σήμερα ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Τυχόν συνεργασίες με αυτοδιοικητικά σχήματα ή προτάσεις υποψηφίων θα αποφασιστούν το επόμενο διάστημα, με συγκεκριμένο πλαίσιο το οποίο θα εκφράζει τις πολιτικές και προγραμματικές μας θέσεις για τους Δήμους και την Περιφέρεια στη Λέσβο».

To top