Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Επιστρέψαμε στο ρόλο του βασικού εκφραστή της κεντροαριστεράς στη Λέσβο»

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Επιστρέψαμε στο ρόλο του βασικού εκφραστή της κεντροαριστεράς στη Λέσβο»
Την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Λέσβο που ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ σε δεύτερη δύναμη και εξασφάλισε την έδρα εξέφρασε σε μήνυμά του ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μήλιος. «Είμαστε βέβαιοι ότι οι συσχετισμοί θ’ αλλάξουν και σε επίπεδο επικράτειας» τονίζει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
«Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες όσες με την ψήφο τους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας και στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου, όπως επίσης και κάθε φίλο και φίλη του κινήματός μας για τη βοήθειά τους σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα.
Η στήριξη αυτή, είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου, όπου σε τοπικό επίπεδο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κέρδισε την μία από τις τρεις βουλευτικές έδρες του Νομού Λέσβου, αλλά επιπλέον να περάσει και στη 2η θέση, επιστρέφοντας στον ρόλο του κύριου και βασικού εκφραστή του κεντροαριστερού και προοδευτικού χώρου στον τόπο μας.
Είμαστε βέβαιοι πως με συνέπεια λόγων και πράξεων, οι συσχετισμοί θα αλλάξουν και σε επίπεδο επικράτειας, το κίνημά μας σύντομα θα βρεθεί στον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ακόμα πιο κοντά στη θέση που ανήκει: στο τιμόνι της χώρας, οδηγώντας τη σε ένα προοδευτικό μέλλον με πυξίδα το συμφέρον των πολλών, τη δικαιοσύνη, και τη δημοκρατία».
To top