Θύμα ληστείας ηλικιωμένη στον Πολιχνίτο- Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θύμα ληστείας ηλικιωμένη στον Πολιχνίτο- Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύεται με κατάγματα 77χρονη  στον Πολιχνίτο η οποία τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής δέχθηκε βάναυση επίθεση από άγνωστο που εισέβαλε στο σπίτι της και αφού την ξυλοκόπησε άγρια την εγκατέλειψε  και τράπηκε σε φυγή,  αρπάζοντας το πορτοφόλι της. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση. Η κόρη της  ηλικιωμένης τονίζει σε επιστολή της ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποβληθεί πρόσφατα σε άλλο χειρουργείο χωρίς να  έχει προλάβει ακόμη να συνέλθει και τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις.

Αναλυτικά η κόρη της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση, σε  επιστολή της για το συμβάν έστειλε τα εξής:

Ήταν 12:15 όταν κάποιος αλλοδαπός (εισβολέας από αραβικές χώρες σύμφωνα με την περιγραφή) εισέβαλε στο σπίτι της μητέρας μου με σκοπό να την κλοπή. Πήδηξε μέσα στην αυλή από ένα τοιχίο περίπου δύο μέτρων, μπήκε εντός του σπιτιού και την ξυλοκόπησε βάναυσα, σχεδόν μέχρι λιποθυμίας, πήρε το πορτοφόλι της και έφυγε από το σπίτι.
Όπως γνωρίζετε τα χωριά μας είναι πλεον χωρίς κόσμο, οπότε δεν άκουσε κανείς το κάλεσμα της για βοήθεια.
Μετά από δύο ώρες την βρήκε μια γειτόνισσα κάτω στο πάτωμα και κάλεσε τον αδελφό μου οποίος εργαζόταν στην Μυτιλήνη. Καλέσαμε αστυνομία (ερευνάται η υπόθεση, χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος) και ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.
Η μητέρα μου αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με κάταγμα ώμου, στο πόδι, διατροχαντηριο κάταγμα και πολλές κακώσεις – εκχυμώσεις.
Tη Δευτέρα 26/6 μπαίνει χειρουργείο με 25/100 ποσοστό αποκατάστασης.
Η μητέρα μου είναι 77 ετών και προ έξι μηνών είχε υποβληθεί σε ολόκληρη αρθροπλαστική γονάτου. Δεν είχε αποκατασταθεί ακόμη από την προηγούμενη επέμβαση και μπαίνει σε άλλη μια επίπονη διαδικασία….

 

 

 

 

To top