Συγχαρητήρια για την εκλογή του Π.Παρασκευαΐδη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λήμνου του ΠΑΣΟΚ

Συγχαρητήρια για την εκλογή του Π.Παρασκευαΐδη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λήμνου του ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λήμνου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες του νησιού που με την ψήφο τους  έφεραν το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά δεύτερη εκλογική δύναμη στο νησί, εκλέγοντας βουλευτή τον Παναγιώτη Παρασκευαΐδη.

Για τη νίκη αυτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την εκλογή του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη δήλωσε το εξής:

«Παρά την μεγάλη αποχή, το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λέσβου, με την καθοριστική ψήφο των Λημνιών είναι πλέον αξιωματική αντιπολίτευση, εκλέγοντας βουλευτή τον Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, τον οποίον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στον αγώνα που ξεκινάμε όλοι μαζί από σήμερα για τα νησιά μας.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη αφού καλούμαστε να είμαστε εμείς, από τη θέση που μας κατέταξε η ψήφος των πολιτών και όσο άλλοι θα ασχολούνται με τις εσωκομματικές τους διεργασίες, να σταθούμε απέναντι από κυβερνητικές επιλογές που καταδικάζουν σε μαρασμό τα νησιά μας και δεν προωθούν την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων τους.

Στην υποψήφια της Λήμνου και Αναπληρώτρια Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Μαγδαληνή Τούφου, η οποία μέχρι την τελευταία μέρα αγωνίστηκε για το νικηφόρο αποτέλεσμα, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας. Τέλος, οφείλουμε ευγνωμοσύνη σε όλα τα μέλη μας, παλαιότερα και νέα, που με πίστη στις αρχές και στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ, έδωσαν τον αγώνα χωρίς φανατισμό με ενότητα και ομοψυχία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επαναφορά του και στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας».

To top