Όμορφα καλοκαιρινά τοπία από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Λουτρών

Όμορφα καλοκαιρινά τοπία από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Λουτρών

Πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ» ο ετήσιος διαγωνισμός ζωγραφικής και έκθεσης με τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Λουτρών.

Οι τέσσερις πρώτες τάξεις διαγωνίσθηκαν στην ζωγραφική με θέμα: «Ζωγραφίστε ένα τοπίο του χωριού μας που σας αρέσει!» και οι δύο μεγαλύτερες τάξεις στην έκθεση με θέμα:

«Το bullying (εκφοβισμός) έχει σχέση με τον πολιτισμό που επιδιώκουμε;»

Διακρίθηκαν:

Από την Α΄ Τάξη η Μαμουνή Γεωργία και η Ζαμτράκη Στέλλα.

Από την Β΄ Τάξη η Κρεμύδα Δήμητρα και η Μαστροσάββα Σοφία.

Από την Γ΄ Τάξη η Μανιάτη Σταματίνα και η Σταματέλλη Ανθή.

Από την Δ΄ Τάξη η Μπολύλα Βασιλική και η Γκέντση Ελεονώρα.

Από την Ε1΄ Τάξη η Βουτσαρδέλλη Μαρία και η Ντάκα Αντζελική.

Από την ΣΤ1΄ Τάξη ο Δασκάλου Γιάννης και ο Παπουτσής Ταξιάρχης.

Από την ΣΤ2΄ Τάξη ο Παπουτσής Χρυσοβαλάντης και η Τατάκη Αλεξάνδρα.

Επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ» θα βραβεύσει και τα αριστούχα παιδιά της κοινότητας μας του Γυμνασίου και του Λυκείου. Όσα παιδιά έχουν βαθμό 18 η περισσότερο παρακαλούνται να το δηλώσουν το συντομότερο δυνατόν, στο τηλέφωνο 69746.40419 κ. Δημήτρης Παπαχρυσός ή στο γραφείο της κοινότητας Λουτρών προσκομίζοντας μια φωτοτυπία της βαθμολογίας τους.

Εναλλακτικά μπορούν να προωθήσουν την βαθμολογία τους στο Email του Συλλόγου που είναι το: delfini33@gmail.com ή στο messenger: https://www.facebook.com/profile.php?id=625634414 μαζί με το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

To top