Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον πρωταθλητή τριάθλου Παναγιώτη Μπιτάδο

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον πρωταθλητή τριάθλου Παναγιώτη Μπιτάδο

Τον πρωταθλητή Ελλάδος στο τρίαθλο Παναγιώτη Μπιτάδο και την μητέρα του, υποδέχτηκε σήμερα Τρίτη  2.11.2021 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης  Κώστας  Μουτζούρης, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Δημήτρη Κουρσουμπά, Παναγιώτη Χριστόφα και του Προέδρου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Ιγνάτη Λασκαρίδη.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Μυτιληνιό πρωταθλητή για τις επιτυχίες του και θέλησε να ενημερωθεί από τον ίδιο για τους στόχους που έχει θέσει το επόμενο διάστημα αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Περιφέρεια να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλει.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι τιμής για μας ως Περιφέρεια ένας αθλητής μόλις 18 ετών όπως ο Παναγιώτης να έχει αυτή την πορεία μέχρι σήμερα και όπως πληροφορούμαι οι δυνατότητες του και οι προοπτικές του είναι μεγάλες. Για αυτό ως Περιφέρεια θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του αυτή, κάνοντας ότι περνά από το χέρι μας ώστε να τον στηρίξουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ίδιο αλλά και στους γονείς του γιατί πέρα από έναν πολύ καλό αθλητή βλέπω και έναν σεμνό και με αρχές παιδί».

Από την μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς δήλωσε:
«Παρακολουθούμε εδώ και μήνες την πορεία του Παναγιώτη και αναζητούσαμε τρόπους να τον βοηθήσουμε, καθώς σύλλογος τριάθλου δεν υπάρχει στο νησί και ο ίδιος ανήκει σε συλλόγους εκτός Περιφέρειας. Ωστόσο με την βοήθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου θα μπορέσουμε να τον ενισχύσουμε και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει».

Ο Περικλής Μπιτάδος τέλος δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον του αλλά και για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Αυτή η στήριξη με κάνει πιο δυνατό και μου δίνει ώθηση να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο».

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

To top