Περιοδείες Παφίλη στη Λέσβο

Περιοδείες Παφίλη στη Λέσβο

Από την Αγιάσο ξεκίνησε τις περιοδείες του στη Λέσβο το μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης συνοδευόμενος από την υποψήφια Βουλευτή του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα.

Η περιοδεία συνεχίστηκε σε Παλαιόκηπο και Παπάδο και ολοκληρώθηκε με ομιλία στο Πλωμάρι, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο Ν. Λέσβου Γιάννη Ζαφειρίου και Νίκης Τσιριγώτη η οποία έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό πριν πάρει την σκυτάλη για την κεντρική ομιλία ο Θ. Παφίλης.

Ο Θ. Παφίλης μεταξύ άλλων έκανε κάλεσμα στους ανθρώπους που το σκέφτονται, που στις προηγούμενες εκλογές ήθελαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ και δεν το έκαναν να κάνουν τώρα το βήμα, να επανεκλέξουν Κομμουνιστή Βουλευτή στο νησί.

Τόνισε επίσης ότι μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ υπάρχει κοινό πρόγραμμα γιατί έχουν ψηφίσει από κοινού τους μισούς αντιλαϊκούς νόμους και τσακώνονται για επιμέρους θέματα και το μόνο κόμμα που κάνει αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ που βρέθηκε μπροστά στους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς, στους εργατικούς αγώνες για τα μεροκάματα, τους μισθούς και τις συντάξεις. Χαρακτηριστικά παραδείγματα άλλωστε είναι το Ταμείο Ανάκαμψης που είναι ουσιαστικά νέο μνημόνιο και το Σύμφωνο Σταθερότητας, στην εφαρμογή των οποίων έχουν απόλυτη συμφωνία.

Οι περιοδείες συνεχίζονται σήμερα στο νοσοκομείο και στην αγορά της Μυτιλήνης. Το απόγευμα θα επισκεφτεί Νέες Κυδωνίες και Συκαμιά, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μανταμάδο, στις 21:00.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδεία και σύσκεψη με αλιείς στη Σκάλα Καλλονής. Περιοδεία στην αγορά της Καλλονής. Περιοδεία σε Παράκοιλα και Δάφια. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, περιοδεία σε Άγρα, Μεσότοπο, Ερεσό και το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθεί σε γλέντι στην Ανεμώτια.

To top