Κορονοϊός: Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιδημιολόγων – Στις 18:00 ανακοινώσεις Πλεύρη

Κορονοϊός: Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιδημιολόγων – Στις 18:00 ανακοινώσεις Πλεύρη

Στις 13:00 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επιδημιολόγων και στις 18.00 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με φόντο την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, ωστόσο τα δεδομένα που έφερε το «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων που καταγράφηκε τη Δευτέρα, αλλά και τα μηνύματα που έρχονται για την πορεία της πανδημίας σήμερα, Τρίτη φαίνεται πως επέσπευσαν τις όποιες αποφάσεις.

Πέραν της συνεδρίασης της επιτροπής των επιδημιολόγων, σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ «μαραθώνιος» συνεδριάσεων έγινε χθες (μάλιστα υπήρξε συμμετοχή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα).

Σειρά νέων μέτρων με στόχο των περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού στον απόηχο του «μαύρου» ρεκόρ κρουσμάτων εισηγείται στην κυβέρνηση η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, τα μέτρα αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες και εργαζόμενους και επικεντρώνονται τόσο στο φάσμα της διασκέδασης και της εστίασης όσο και σε αυτό της εργασίας.

 

 

 

To top