Τριήμερη επίσκεψη του Θανάση Παφίλη στη Λέσβο

Τριήμερη επίσκεψη του Θανάση Παφίλη στη Λέσβο

Τριήμερη επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει το μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. Συγκεκριμένα, ο κος Παφίλης θα βρίσκεται στη Λέσβο από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Ιουνίου και θα περιοδεύσει σε χωριά της Λέσβου όπως και στο κέντρο της Μυτιλήνης ενώ θα μιλήσει και σε συγκέντρωση την Πέμπτη 22 Ιουνίου στο Μανταμάδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 21/6: Περιοδεία σε Αγιάσο, Παπάδο. Ομιλία στο Πλωμάρι στις 21:00.

Πέμπτη 22/6: Περιοδεία στο νοσοκομείο και στην αγορά της Μυτιλήνης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί Νέες Κυδωνίες και Συκαμιά, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μανταμάδο, στις 21:00.

Παρασκευή 23/6: Περιοδεία και σύσκεψη με αλιείς στη Σκάλα Καλλονής. Περιοδεία στην αγορά της Καλλονής. Περιοδεία σε Παράκοιλα και Δάφια. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, περιοδεία σε Άγρα, Μεσότοπο, Ερεσό και το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθεί σε γλέντι στην Ανεμώτια.

Εν τω μεταξύ στολίστηκαν τα γραφεία του ΚΚΕ στην πλατεία Σαπφούς, για την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, με πανό και το σύνθημα «Στις 25 Ιούνη εκλέγουμε κομμουνιστή βουλευτή».

Επίσης, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στην πλατεία Σαπφούς, με τη συμμετοχή και του συγκροτήματος “OCEAN’S MOYNTAINS”.

To top