Φιέστα ανόδου για τον Αιολικό (video)

Φιέστα ανόδου για τον Αιολικό (video)

Ραντεβού με την ιστορία του είχε σήμερα ο Αιολικός,ο οποίος πανηγύρισε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης την άνοδο του στην Superleague 2 έπειτα από 37 χρόνια.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αντιμετώπισε, σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού είχε πάρει μαθηματικά την άνοδο,την Κοζάνη,της οποίας και επικράτησε με 2-0 πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή στιγμή στην ιστορία της ομάδας.
Ο κόσμος πάρα τις καιρικές συνθήκες βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας.
Το πρώτο ημίχρονο δεν προσφέρονταν για “δάφνες” θεάματος, μιας και οι 2 ομάδες ήταν αρκετά παθητικές και με χαμηλό ρυθμό. Σε αυτό συνηγορούσε φυσικά το γεγονός πως οι 2 ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά αφού είχαν κλειδώσει και οι δύο την άνοδο.
Στην επανάληψη ο Αιολικός μπήκε πιο κεφάτος ανοίγοντας το σκορ, με τον κόσμο να χαίρεται ιδιαιτέρως και να σηκώνεται στο πόδι!
Στο 66ο λεπτό, ο Δερμιτζάκης έκανε ωραίο 1-2 με τον Άνθη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης στην μεγάλη περιοχή και να κάνεις πλασέ το 1-0!
Λίγα λεπτά αργότερα, στι 72ο λεπτό, η μπάλα στρωθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Ποτουρίδη ο οποίος έπιασε ένα βον πλανε, με τον τερματοφύλακα της Κοζάνης να διώχνει με υπερένταση.

Λίγο πριν το τέλος, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από μια περίεργη φάση, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Κοζάνης από τα πόδια του Δερμιτζάκη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 89 ήρθε μια σημαντική στιγμή αφού ο Πετσίτης, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό μπήκε συμβολικά στο παιχνίδι, με τους παίκτες τόσο του Αιολικού όσο και της Κοζάνης να σπεύδουν να τον βάλουν στο χορτάρι μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο. Αναμφίβολα μια ανεπανάληπτη στιγμή fair play!

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Στα αξιοσημείωτα είναι πως στο ημίχρονο του αγώνα, η διοίκηση του Αιολικού δια χειρός του προέδρου, Τζίμ Αντωνάκα τίμησε την “χρυσή” ομάδα του Αιολικού που πριν 37 χρόνια της είχαν δώσει την άνοδο στην τότε Β’εθνική. Η βράβευση έγινε σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης.

Τέλος βραβεύτηκαν τα άτομα που πλαισίωσαν την ομάδα σε καίριες θέσεις την φετινή χρονιά και βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.

 

To top