Ευχαριστήρια επιστολή της Κ. Στρατάκη προς όλους τους εκπαιδευτικούς

Ευχαριστήρια επιστολή της Κ. Στρατάκη προς όλους τους εκπαιδευτικούς

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Καίτη Στρατάκη- Συβρή, προς όλους τους εκπαιδευτικούς για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η κα Στρατάκη ανέφερε συγκεκριμένα στην επιστολή της:

“Με αφορμή τη λήξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους εκπαιδευτικούς μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον αγώνα των μαθητών και των μαθητριών μας, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τον καθοριστικό τους ρόλο σε εκπαιδευτικό και ψυχολογικό επίπεδο, όσο και για αυτή καθαυτή την περίοδο των εξετάσεων, όπου με τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους διασφάλισαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή τους.

Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους Διευθυντές/ντριες των Δ/νσεων Β/θμιας Εκπαίδευσης, στους συναδέλφους διοικητικούς και εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν τις Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης και την ΠΔΕ Β. Αιγαίου, στους Προέδρους και τα Μέλη των Λυκειακών Επιτροπών, στους Συμβούλους Εκπαίδευσης, στους Προϊσταμένους των ΚΕΔΑΣΥ, στο ιατρικό προσωπικό που διατέθηκε για την ιατρική κάλυψη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικά σε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των Εξετάσεων.

Όλοι οι παραπάνω με τις γνώσεις και την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία, την εμπειρία στον έλεγχο, στον συντονισμό των διαδικασιών και στη διαχείριση των τεχνικών και οργανωτικών θεμάτων που απαιτεί η πολύπλοκη προετοιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε διοικητικό επίπεδο, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην άψογη διεξαγωγή τους.

Εύχομαι σε όλους να απολαύσετε καλοκαιρινές στιγμές ανανέωσης και ηρεμίας με χαρά και αισιοδοξία”.

To top