Σκακιστικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά από τα Δημοτικά Κάτω Τρίτους, Λουτρόπολης Θερμής, Λουτρών και Παπάδου

Σκακιστικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά από τα Δημοτικά Κάτω Τρίτους, Λουτρόπολης Θερμής, Λουτρών και Παπάδου

 Στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας και μετά την επιτυχημένη 1η συνάντηση των 4 Δημοτικών Σχολείων, Κάτω Τρίτους, Λουτρόπολης Θερμής, Λουτρών και Παπάδου στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών, πριν ένα μήνα, με την ημέρα της κεραμικής, προγραμματίστηκε η νέα συνάντηση για να συμμετέχουν οι μαθητές  σε σκακιστικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Οι Διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων, αποδέχτηκαν την πρόσκληση από το Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου κι έτσι, συναντηθήκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου το πρωί στην αυλή του σχολείου για την διεξαγωγή των αγώνων.
Με την βοήθεια των εκπαιδευτικών της Φυσικής Αγωγής και των υπολοίπων συνοδών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στο σκάκι και στο ποδόσφαιρο. Μέσα σε αθλητικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα, σκακιστές και ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διακρίθηκαν για το ήθος και την ευγένεια, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη συνάντηση αυτή, βγαίνοντας όλοι νικητές.
Στο περιθώριο των αγώνων, ολοκληρώθηκε ο χρωματισμός των κεραμικών αντικειμένων, που είχαν φτιάξει τα παιδιά, στην 1η συνάντηση στα Λουτρά.
Η συνέργεια των σχολείων υποστηρίχθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, προσφέροντας κολατσιό και χυμούς στα παιδιά και η Γιατρός κ. Ευστρατία Μιχαλάκα, ήταν παρούσα για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τραυματισμού των ποδοσφαιριστών.
Στο τέλος της συνάντησης μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

To top