Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου γιορτάσθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου γιορτάσθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη

Πλημμύρισε από κόσμο σήμερα η προκυμαία της Μυτιλήνης για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Μετά από ενάμιση χρόνο -λόγω των μέτρων  της πανδημίας -πραγματοποιήθηκε ξανά παρέλαση στη Μυτιλήνη και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό συνέβαλε ώστε να επικρατήσει το αδιαχώρητο στον παραλιακό δρόμο της προκυμαίας.  Οι διοργανωτές καλούσαν  συνεχώς  από τα μεγάφωνα τον κόσμο, για την ανάγκη να φοράνε μάσκα και να τηρούν αποστάσεις, ωστόσο η τήρηση αποστάσεων ήταν  πρακτικά αδύνατον να γίνει,  λόγω της πολυκοσμίας.

 

 

Ιστιοπλοϊκά σκάφη δημιούργησαν μια όμορφη νότα στο εορταστικό  κλίμα στο πλαίσιο τριήμερου αγώνα που οργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Μυτιλήνης .

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης ενώ στο χώρο των επισήμων βρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος,  ο Αντιπρόεδρος της βουλής βουλευτής Λέσβου Χαραλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης

Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου απέσπασαν μικρά παιδιά από νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς της πόλης “Πλάτων” , “Παραμυθένιος Κόσμος” , “Μουσικό Μέγαρο Πρασίνου” , τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Μυτιλήνης , της Μητρόπολης Μυτιλήνης , ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Αρίων ,  το χορευτικό τμήμα πολιτιστικού συλλόγου Επάνω Σκάλα, η χορευτική ομάδα “Χοροδοιπόροι,  ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Grace.

To top