Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Ιάσονα Πιπίνη στο Μεσότοπο

Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Ιάσονα Πιπίνη στο Μεσότοπο

Την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης, στη γενέτειρα του τον Μεσότοπο.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού συνοδευόταν από τον πρώην βουλευτή κ. Παύλο Βογιατζή, ο οποίος έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Πιπίνη. “Η παρουσία τόσων πολλών συγχωριανών μου απόψε εδώ είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Η στήριξη σας στις εκλογές έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς ο Μεσότοπος είναι σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη Λέσβο. Είναι το χωριό με τους ανθρώπους που φημίζονται για την αξιοσύνη τους και την εργατικότητα τους”, τόνισε ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Παύλος Βογιατζής, στην ομιλία του παρότρυνε τους κατοίκους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Πιπίνη, τονίζοντας ότι, έχοντας αφήσει εδώ και χρόνια την ενεργό πολιτική, είναι η πρώτη φορά που στηρίζει ανοικτά κάποιον υποψήφιο.

“Δεκαετίες τώρα ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Αν δεν τολμήσουμε τώρα την ανανέωση, δεν θα το κάνουμε ούτε την επόμενη φορά. Εσεις νωρίζετε καλά ποιος είμαι. Ποια είναι η οικογένεια μου. Γνωρίζετε ότι τίποτα δεν μου χαρίστηκε, ότι δεν βρήκα τίποτα έτοιμο, ότι αγωνίστηκα για να φθάσω από τον Μεσότοπο στο Μέγαρο Μαξίμου, ως συνεργάτης του Πρωθυπουργού”, ανέφερε ο κ. Πιπίνης και πρόσθεσε: “Αν κάποιος άλλος βουλευτής έχει στηρίξει, με κάποιους τρόπους, τον Μεσότοπο, νομίζετε ότι εγώ ως βουλευτής, που είμαι και Μεσοτοπίτης, δεν θα κάνω το ίδιο και προφανώς ακόμη περισσότερο;”.

Ο υποψήφιος βουλευτής με καταγωγή από τον Μεσότοπο, παρουσίασε τις προτεραιότητες του και δεσμεύτηκε για μια ακόμη φορά ότι “τις πρώτες 300 ημέρες της νέας διακυβέρνησης, έχοντας την ιδιότητα του βουλευτή, θα διεκδικήσει και θα υλοποιήσει τους πιο βασικούς στόχους του αναπτυξιακού του σχεδίου για τον νομό Λέσβου”. Τον κ. Ιάσονα Πιπίνη προλόγισε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοτόπου κ. Γαβρήλος Πιπίνης, ενώ στο τέλος ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες.

 

To top