Ύστατο χαίρε στην Φώφη Γεννηματά

Ύστατο χαίρε στην Φώφη Γεννηματά

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί  στη Μητρόπολη Αθηνών όπου στο παρεκκλησι έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα  από τις 10 το πρωί η σωρός της Φώφης Γεννηματά.  Στις 2 το μεσημέρι θα τελεσθεί η κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ μέσα σε κλίμα συγκίνησης για το ύστατο χαίρε.

Το φέρετρο είναι σκεπασμένο με τις σημαίες της Ελλάδας, του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής. Η κηδεία έχει προγραμματισθεί για τις 2 το μεσημέρι . Ο”Αίολος” σε σύνδεση με την ΕΡΤ θα μεταδώσει την κηδεία της Φώφης Γεννηματά 

Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα στις καρδιές μας», το Κίνημα Αλλαγής της λέει αντίο με αυτό το συγκινητικό βίντεο.

Το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει δικά της λόγια ως λεζάντα, καθώς η Φώφη Γεννηματά είχε πει σε ομιλία της πώς θα ήθελε να την θυμούνται ως γυναίκα και κυρίως ως πολιτικό.

«Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει. Να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ό,τι τον παρέλαβα. Να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα».

 

To top