Περιοδεία του Σπύρου Πλάντζου, στα χωριά Ατσική, Καρπάσι και Βάρος

Περιοδεία του Σπύρου Πλάντζου, στα χωριά Ατσική, Καρπάσι και Βάρος

Στην Ατσική, το Καρπάσι και το Βάρος περιόδευσε ο Λημνιός υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ  Σπύρος Πλάντζος, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες και νέους.

Ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό για να μεταφέρει στη βουλή όπως έκανε μέχρι τώρα τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των συλλογικών οργάνων των εργαζόμενων, αλλά και των επαγγελματιών και των αγροτοκτηνοτρόφων. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, είπε, στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να ψηφίζουν τους αντιλαϊκούς νόμους των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με τα μικρότερα κόμματα δεκανίκια τους. Με την ενίσχυση του ΚΚΕ και την ανάδειξη περισσότερων κομμουνιστών βουλευτών, θα δυναμώσει και η φωνή του εργαζόμενου λαού και μπαίνουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική όποιας κυβέρνησης προκύψει μετά τις εκλογές.

Συνομιλώντας με μαθητές και νέους που ψηφίζουν πρώτη φορά, είπε ότι το ΚΚΕ έφερνε σταθερά μέσα στη Βουλή τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς, των φοιτητών, των μαθητών, των σπουδαστών ΙΕΚ. Αυτός ο δρόμος της ανυποχώρητης σύγκρουσης είναι ο μοναδικός που μπορεί να φέρει νικηφόρους αγώνες για τον λαό και τη νεολαία.
Είναι προδιαγεγραμμένος, είπε, ο δρόμος της επόμενης κυβέρνησης, όποια κόμματα κι αν την συγκροτήσουν, όπως κι αν τη βαφτίσουν. Αυτό που δεν είναι προδιαγεγραμμένο είναι η στάση της νεολαίας και η ψήφος της. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ! Να τρομάξουν από ένα ισχυρό, πιο δυνατό “αντίπαλο δέος”!
Ζήτησε η πρώτη ψήφος των μαθητών και των νέων να είναι κόκκινη γιατί το ΚΚΕ παλεύει για όλα τα προβλήματα της νεολαίας, γιατί έχει πρόγραμμα και σχέδιο για να απαλλαγούμε από αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή. Γιατί έχει πρόταση διεξόδου, με τον λαό στην εξουσία.

 

To top