«Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» μέσα από τις δράσεις τριών σχολείων

«Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» μέσα από τις δράσεις τριών σχολείων

Την τελική εκδήλωση του προγράμματος «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 9 Μαΐου στις 10:00πμ, το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης και το Πρότυπο Γενικό λύκειο Μυτιλήνης, στο χώρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Europe Direct Β. Αιγαίου και τον καθηγητή πανεπιστημίου κ. Γρηγορίου Παναγιώτη.

Η εκδήλωση στηρίζεται στην συνεργασία των τριών σχολείων, της τοπικής κοινότητας και φορέων για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής μας ταυτότητας μέσα από δράσεις που σχετίζονται με τις πολιτικές προτεραιότητες του ΕΚ .
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, η κ. Ασδεράκη Φωτεινή αναπλ. καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πειραιά και επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος, ο ευρωβουλευτής κ. Αρβανίτης Κωνσταντίνος, ο περιβαλλοντολόγος κ. Μπάκας Μιχαήλ και ο κ. Αρσένης Σπύρος επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας και ο κ. Σωτηρίου Ιωαννης, πρόεδρος του ΙΦΕΤ και μέντοράς του 1ου ΕΠΑΛ στην ολοκλήρωση και βελτίωση της εικονικής επιχείρησης BioVItems & V-HauteCouture.

To top