Πρόσληψη εκπαιδευμένου οδοντιάτρου για ΑΜΕΑ στο «Βοστάνειο»

Πρόσληψη εκπαιδευμένου οδοντιάτρου για ΑΜΕΑ στο «Βοστάνειο»

Στην πρόσληψη εκπαιδευμένου οδοντιάτρου για Άτομα με Αναπηρία προχώρησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης ενώ σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συλλόγων- φορέων – δομών Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας οδοντιατρικής κάλυψης ΑΜΕΑ και για την ενημέρωσή τους όσον αφορά την πρόσληψη του οδοντιάτρου.

Το οδοντιατρικό τμήμα θα συνεργασθεί με το αναισθησιολογικό προκειμένου τα περιστατικά να αντιμετωπίζονται εδώ στο Νοσοκομείο και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία μετάβασής των σε άλλα Νοσοκομεία εκτός νησιού.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν από το Νοσοκομείο ο Διοικητής, η Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας , η Δ/ντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος και ο Οδοντίατρος του Οδοντιατρικού Τμήματος, ενώ από τους Συλλόγους συμμετείχαν οι α) ΣΥΝ-ΕΞΕΛΙΞΗ, β) ΚΥΨΕΛΗ ΑΜΕΑ – Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για ΑΜΕΑ και γ) ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΑΜΚΕ.

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τις οποίες οφείλουμε να παρέχουμε στους κατοίκους του νησιού μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του «Βοστάνειου»

To top