Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης μας καλεί να τιμήσουμε αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης  μας καλεί να τιμήσουμε αγωνιστικά  την Εργατική Πρωτομαγιά

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης  τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά και καλεί όλες τις γυναίκες της Λέσβου να συμμετέχουν αγωνιστικά, διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή της εργαζόμενης γυναίκας.

Εμπνεόμαστε από τους μεγάλους εργατικούς αγώνες  με τη συμμετοχή των γυναικών, που φωτίζουν και σήμερα τον δρόμο της αγωνιστικής μας δράσης για την απελευθέρωση από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Ενώνουμε τη φωνή μας και δυναμώνουμε τον κοινό μας αγώνα σήμερα με τα εκατομμύρια των εργαζομένων, γυναικών και ανδρών, που βγαίνουν στους δρόμους, απεργούν, διεκδικούν και διαδηλώνουν ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων που υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων θυσιάζοντας τις λαϊκές ανάγκες.

Παλεύουμε για να σπάσει επιτέλους η αλυσίδα της εκμετάλλευσης που σφίγγει τη θηλιά γύρω από τον λαιμό των εργαζόμενων γυναικών.

Ο ασυμβίβαστος κοινός αγώνας, των γυναικών και των ανδρών της βιοπάλης, ενάντια στην κοινωνία της εκμετάλλευσης και καταπίεσης και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας!

Δίνουμε ραντεβού, την 1η Μάη στις 11 πμ στην Πλατεία Σαπφούς! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

To top