Κώστας Μουτζούρης: “Θα πρέπει η Λέσβος να αποκτήσει ένα σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο”

Κώστας Μουτζούρης: “Θα πρέπει η Λέσβος να αποκτήσει ένα σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο”

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης παραβρέθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης  συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά, όπου και βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Βόλεϊ Γιώργο Καραμπέτσο, στο πλαίσιο του αγώνα Ελλάδας – Τσεχίας.

Η Περιφέρεια ήταν εκ των μεγάλων χορηγών των αγώνων για τον προκριματικό  όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Τσεχίας, του Ισραήλ και της Ολλανδίας οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό της Νεάπολης 21-23 Απριλίου παρουσία εκατοντάδων θεατών.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές των αγώνων για το εξαιρετικό αποτέλεσμα  και να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο κ. Καραμπέτσο για την επιλογή της Λέσβου ως τόπος διεξαγωγής μιας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης όπως αυτή. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους και ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο έδειξε πόσο μεγάλη ανάγκη έχει από τέτοιου είδους διοργανώσεις. Θα πρέπει η Λέσβος να αποκτήσει ένα σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως Περιφέρεια».

To top