Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας: Φεύγει ο Απόστολος Αλατζάς έρχεται ο Άρης Ελευθερίου

Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας: Φεύγει ο Απόστολος Αλατζάς έρχεται ο Άρης Ελευθερίου

Την παραίτησή του από τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε σήμερα  Δευτέρα ο Απόστολος Αλατζάς ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου.  Στη θέση του θα τον διαδεχθεί ο δικηγόρος, Ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Άρης Ελευθερίου. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης είχε ανακοινώσει από τις αρχές Απριλίου  κατά την επίσκεψή του στη Λήμνο – στη διάρκεια συνέντευξης τύπου -την τοποθέτηση του Άρη Ελευθερίου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα, πριν ακόμη υποβάλλει παραίτηση ο κ. Αλατζάς.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Αλατζάς τονίζει τα εξής :

«Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατόπιν προσωπικής μου απόφασης λόγω της υποψηφιότητάς μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε εκείνους που επέδειξαν εμπιστοσύνη, στήριξη και καλή συνεργασία προς το πρόσωπό μου.
Πρωτίστως, στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη που με επέλεξε και μου εμπιστεύτηκε την θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα.
Επιπλέον, σε όλους τους Αντιπεριφερειάρχες, γεωγραφικούς και θεματικούς, Επάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους για την αγαστή συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας μου.
Επίσης, στους Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές και σε όλο το προσωπικό της Περιφέρειας για την καθημερινή συνεργασία με στόχο την επίλυση ζητημάτων με κατά το δυνατό βέλτιστο τρόπο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία και καλή δύναμη στο νέο Εκτελεστικό Γραμματέα.
Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα σε αυτή τη θέση καθώς και σπουδαία η εμπειρία που αποκόμισα.
Η Περιφερειακή Αρχή του κ. Μουτζούρη θα συνεχίσει δυναμικά τον αγώνα που δίνει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών όλου του Βορείου Αιγαίου με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

To top