Βολές Χατζηκομνηνού κατά Πιπίνη και Αθανασίου

Βολές Χατζηκομνηνού κατά Πιπίνη και Αθανασίου

Από νωρίς άρχισαν οι συγκρούσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ καθώς μετά από το διαφημιστικό σποτ του Ιάσωνα Πιπίνη που ερμηνεύθηκε ότι φωτογράφιζε τον Αντιπρόεδρο της βουλής Χαράλαμπο Αθανασίου , σειρά είχε ο υποψήφιος βουλευτής Άρης Χατζηκομνηνός ο οποίος σε ανάρτησή του εξαπέλυσε ανοιχτή επίθεση τόσο προς τον Ιάσωνα Πιπίνη όσο και προς τον Χαράλαμπο Αθανασίου. Για τον πρώτο αναφέρει ότι αυτοδιαφημίζεται ως εκλεκτός του Πρωθυπουργού και για τον δεύτερο ότι οργανώνει καφέ με νέους με τη στήριξη της ΟΝΝΕΔ Λέσβου.

Αναλυτικά σε ανάρτησή του ο Άρης Χατζηκομνηνός αναφέρει τα εξης:

«…….Ρε τι πάθαμε!!
Από την μια ο ένας…….. αυτοδιαφημίζεται ως ο “εκλεκτός” σύμβουλος του Πρωθυπουργού (φυσικά εν αγνοία του Προέδρου), από την άλλη η ΟΝΝΕΔ …… του Β΄ αντιπροέδρου της Βουλής στην Λέσβο διοργανώνει καφέ νέων, προμοτάροντας την υποψηφιότητα του εντολέα της.
Να θυμίσω και στους δύο, ότι την 21 Μαϊου 2023 κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας. Που πρέπει να συνεχίσει μπροστά – σταθερά και με τόλμη, με ισχυρή κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και κυβερνήτη τον δοκιμασμένο στα δύσκολα πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι προσωπικοί στόχοι του καθενός μπορεί να είναι θεμιτοί, αλλά ΤΩΡΑ αυτό που προέχει είναι ο αγώνας για την νίκη της παράταξης που θα είναι και νίκη της Ελλάδας»

To top