Ανακοίνωσε και επίσημα τα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα η ΝΔ

Ανακοίνωσε και επίσημα τα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα  η ΝΔ

Στην ανακοίνωση όλων των ψηφοδελτίων προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, το απόγευμα της Πέμπτης. Από τα ψηφοδέλτια απουσιάζουν τα ονόματα των εν ενεργεία βουλευτών οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027.

Το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη. Στη λίστα που ανακοινώθηκε, δεν συμπεριλαμβάνονται οι εν ενεργεία βουλευτές- οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι- οπότε θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Αθανασίου και ακολουθούν:

 

ΛΕΣΒΟΥ ΒΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΛΕΣΒΟΥ ΜΕΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΛΕΣΒΟΥ ΠΙΠΙΝΗΣ ΙΑΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΛΕΣΒΟΥ ΧΑΤΖΗΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

To top