Χίος: Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στο Ομήρειο

Χίος: Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στο Ομήρειο

Ημερίδα με τίτλο «Κυκλική Οικονομία: Καινοτομία & επιχειρηματικότητα»  διοργανώνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 17:30 στην αίθουσα του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου στη Χίο, το Γραφείο Καινοτομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, ερευνητές και σχετικοί φορείς, που με τις τοποθετήσεις τους, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων καινοτόμων ιδεών στον χώρο της Κυκλικής Οικονομίας (πράσινη και γαλάζια) και της βιομηχανίας του Νερού. Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν και οι επιχειρηματίες του σχετικού τομέα από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να καταθέσουν σκέψεις και ιδέες, με σκοπό την αξιοποίησή τους κατά τη διαμόρφωση των επόμενων αναπτυξιακών πολιτικών και στρατηγικών της Περιφέρειας.
Η εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά ενημερωτικών ημερίδων και εργαστηρίων “NORTH AEGEAN INNOVATION WORKSHOPS” που διοργανώνονται από το Γραφείο Καινοτομίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και έχουν ως στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών.
Τα εργαστήρια θα μεταδοθούν ζωντανά και από το κανάλι του Γραφείου Καινοτομίας στο YouTube στο link: http://bit.ly/3IvM8c0

To top