“Λέσβος. Ανακύκλωση και φυσικό περιβάλλον”, νέο λεύκωμα από την Ανακύκλωση Αιγαίου

“Λέσβος. Ανακύκλωση και φυσικό περιβάλλον”, νέο λεύκωμα από την Ανακύκλωση Αιγαίου

Εκδόθηκε από την Ανακύκλωση Αιγαίου – Χυτήρια ΑΒΕΕ το λεύκωμα, “Λέσβος. Ανακύκλωση και φυσικό περιβάλλον”, στο οποίο παρουσιάζονται όψεις του ανυπέρβλητου φυσικού πλούτου της Λέσβου, με στόχο την παραπέρα προβολή και ανάδειξή του και την ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας για την προστασία του. Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς παρόμοιων εκδόσεων των επόμενων χρόνων, που θα υπηρετούν κοινούς στόχους.

Τις σελίδες του κοσμούν φωτογραφίες των Βασίλη Ραϊστέλλη, Δημήτρη Σταματέλλη, Μάκη Αξιώτη, Αναγνωστηρίου Αγιάσου, Κώστα Ζιαμπάρα, Γιώργου Παπαδόπουλου, Γιώργου Φρανσουά, Γιάννη Καρατζά, Βέννηυ Λυμπέρη, Χριστόφορου Σαμαρά, Στρατή Ζάνταλη, Amir Ali, Νάγιαυ Βακλατζή, Θόδωρου Βαλσαμίδη, Γιώργου Καζάζη, Χρήστου Κουζέλλη, Στρατή Λιγιρού, Στρατή Μακροδούλη, Μανώλη Μπίνου, Μαρίας Μπουρού, Μαρίας Τσιριγώτη, Στρατή Τσουλέλλη και Χαράλαμπου Χιωτέλλη.

Τα κείμενα συνυπογράφουν ο Παναγιώτης Ε. Σινιόρος, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, και ο Παναγιώτης Μ. Κουτσκουδής που έχει τη γενική επιμέλεια του λευκώματος.

Το βιβλίο θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε Βιβλιοθήκες, σε πολιτιστικά και περιβαλλοντικά σωματεία, καθώς και σε λοιπούς μαζικούς φορείς, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας.

To top