Τέμπη: Μεσίστιες οι σημαίες στην Κομισιόν

Τέμπη: Μεσίστιες οι σημαίες στην Κομισιόν

Μεσίστιες κυματίζουν την Τετάρτη οι σημαίες της ΕΕ στα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς έγραψε: «Με απόφαση της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τώρα οι σημαίες της Ένωσης μεσίστιες σε όλα τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η Ευρώπη πενθεί με τους Έλληνες».

Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Η ΕΕ βρίσκεται στο πλευρό σας» έγραψε στα ελληνικά η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αντίστοιχο ήταν και το μήνυμά της στα αγγλικά.

Από την πλευρά της, η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου είχε επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ενώ τονίζει ότι «η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί».

«Επικοινώνησα σήμερα με τον φίλο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για να εκφράσω την απέραντη μας θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Οι σκέψεις όλων μας είναι με εσάς, με τα θύματα και τις οικογένειες τους.

Η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί», ανέφερε στο twitter.

To top