Πολιχνίτος: Συμπλοκή θαμώνων καφετέριας με αστυνομικούς

Πολιχνίτος: Συμπλοκή θαμώνων καφετέριας με αστυνομικούς

Συμπλοκή με τέσσερις συλλήψεις σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στον Πολιχνίτο,όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα εστίασης της περιοχής -για διατάραξη ησυχίας -κάποιοι από τους θαμώνες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς . Ένας μάλιστα από τους τέσσερις δράστες – σύμφωνα με την αστυνομία- κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο και κατά τη σύλληψή του, τους χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο.

Αναλυτικά η αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό:

Τέσσερις κάτοικοι του Πολιχνίτου συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου για διάπραξη έκνομων ενεργειών σε βάρος αστυνομικών.

Συγκεκριμένα επιχειρήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διατάραξη ησυχίας.

Κατά το χρόνο του ελέγχου, οι συλληφθέντες που βρίσκονταν στο χώρο του καταστήματος, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, αρνούμενοι να συμμορφωθούν σε υποδείξεις τους.

Κατά την εξέλιξη του περιστατικού, ένας από τους δράστεςκινήθηκε απειλητικά προς το μέρος αστυνομικού, κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο, ενώ αντιστεκόμενος στη σύλληψή του, χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο δύο αστυνομικούς.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής, της δυσφήμησης, της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου.

To top