Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Ενημερωτικές συναντήσεις στη Λέσβο για ευκαιρίες εργασίας

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Ενημερωτικές συναντήσεις στη Λέσβο για ευκαιρίες εργασίας

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα θα ταξιδέψουν στη Λέσβο όπου θα πραγματοποιήσουν τρεις ενημερωτικές συναντήσεις για τις δράσεις και για τις δυνατότητες εργασίας μαζί τους.

Η  ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα βρίσκεται στο χώρο Open Space (Βουρνάζων 25) στη Μυτιλήνη στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου στις 18:00 και το Σάββατο (23/10) στις 11:00 για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις. Η οργάνωση αναζητά εκτός από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες στη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικών, επικοινωνίας και άλλες ειδικότητες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο reception.ath@athens.msf.org μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Εδώ και 50 χρόνια δρα με μοναδικό κριτήριο τις ιατρικές ανάγκες, ανεξάρτητα από φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτικά κριτήρια με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη.

To top