Δωρεά σύγχρονου υπερηχοτομογράφου στο Βοστάνειο στη μνήμη του Παναγιώτη Ψύχα

Δωρεά σύγχρονου υπερηχοτομογράφου στο Βοστάνειο στη μνήμη του Παναγιώτη Ψύχα

Στη μνήμη του φαρμακοποιού  Παναγιώτη Ψύχα , που απεβίωσε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου πριν δυο χρόνια η σύζυγός του Ελένη Πανταζή και η κόρη του Δέσποινα- Ελίνα Ψύχα, πρόσφεραν την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στο Βοστάνειο Νοσοκομείο  ένα Υπερηχοτομογράφο VSCAN για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα το μηχάνημα είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο απεικόνισης μέσω υπερήχων για χρήση από ειδικευμένους και εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας. Δίνει τη δυνατότητα καθοδήγησης, απεικόνισης και μέτρησης υπερηχογραφικά των ανατομικών δομών του σώματος και της καρδιακής λειτουργίας.
Αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και εύχρηστες συσκευές υπερήχων για την ανατομική καθοδήγηση των επεμβατικών καρδιολόγων κατά τη διάρκεια της παρακέντησης αγγείων στο Αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Καμπούρης και το προσωπικό του Αιμοδυναμικού εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την οικογένεια της Κ. Πανταζή για την πολύ σημαντική δωρεά η οποία θα βοηθήσει κάθε συμπολίτη μας ο οποίος θα προσέρχεται στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο για διενέργεια επέμβασης, αλλά και συνολικά στην καρδιολογική κλινική.

To top