Εγκαινιάσθηκε το Γαροφαλλίδειο ως πολυχώρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

Εγκαινιάσθηκε το Γαροφαλλίδειο ως πολυχώρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

Εγκαινιάσθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 το Γαροφαλλίδειο, το οποίο αποτελεί πια τον πολυχώρο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Λήμνου.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων – Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητής Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Περιβάλλοντος, Καθηγητής Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Αναπ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Γκατζιώνης, εκπρόσωποι των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών της Λήμνου, καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Λήμνου.
Πραγματοποιήθηκε αγιασμός και αμέσως μετά κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων από την κ. Χ. Βιτσιλάκη. Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Πρυτάνισσας και ομιλία της, στην οποία αναφέρθηκε στην ιστορία του κτιρίου και στις ενέργειες που προηγήθηκαν των εγκαινίων. Ευχαρίστησε στο πρόσωπο του νυν Διοικητή του Νοσοκομείου Λήμνου την τότε διοίκηση που με απόφασή της από τον Νοέμβρη του 2007 παραχώρησε κατά χρήση για 25 χρόνια, το κτίριο «ΓΑΡΟΦΑΛΙΔΕΙΟ ΟΙΚΗΜΑ», πρώην κινηματογράφο, στο Πανεπιστήμιο, προκειμένου να καλύψει την ανάγκη του για Αίθουσες Διδασκαλίας και Τελετών.

To top