Περιπολίες της αστυνομίας στη Βορειοδυτική Λέσβο λόγω του σεισμού

Περιπολίες της αστυνομίας στη Βορειοδυτική Λέσβο λόγω του σεισμού

Δέκα αστυνομικοί με πέντε περιπολικά οχήματα και πτητικά μέσα παρέχουν συνδρομή στις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου στις περιοχές στη βορειοδυτική Λέσβο που επλήγησαν απο τον σεισμό τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς κατά τις μετακινήσεις τους να υπακούν στις υποδείξεις των αστυνομικών ενώ τονίζει ότι όποιος πολίτης χρειαστεί βοήθεια μπορεί να επικοινωνήσει στην τηλεφωνική γραμμή -100-.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΒορείουΑιγαίου, έχουν αυξηθεί καθ’ όλο το 24ωρο τα αστυνομικά μέτρα και οι περιπολίες, για την αντιμετώπιση ανακυπτόντων προβλημάτων από τη σεισμική δόνηση που έλαβε χώρα σήμερα (07-01-2023) με επίκεντρο τη Βορειοδυτική Λέσβο.

Ειδικότερα, -10- αστυνομικοί με -5- περιπολικά οχήματα και πτητικά μέσα, παρέχουν ουσιαστική συνδρομή σε υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, στις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμικό φαινόμενο, αλλά και με απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου αυτό απαιτηθεί, στο οδικό δίκτυο σε περιοχές της Βορειοδυτικής Λέσβου.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης των παραπάνω περιοχών χρειάζεται βοήθεια ή συνδρομή αστυνομικών, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές Αρχές στην τηλεφωνική γραμμή 100, ενώ παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

To top